Cranberry Scones
Ingredients:
- 2 cups Apples, grated
- 2 cups Raisins or chopped Dates
- 2 cups Almonds, ground
- 2 tbsp raw Agave Nectar
- 2 cups Carrots, pulp (leftover from making carrot juice)
- 1 cup Cranberries, fresh or dry
- 1 cup Flax Seed, blended with 1 cup Water
- 3 tbsp Olive Oil
วิธีทำ:
- ผสมส่วนผสมด้วยมือ
- ใช้ช้อนตักส่วนผสมให้เเต็มลงบนถาดขจัดน้ำออกด้วย Excalibur® Paraflexx®
- Dehydrate ที่ 105 องศา F-115 องศา F ประมาณ 4 ชั่วโมง จากนั้นพลิกและทำให้แห้งอีก 3 ชั่วโมงในอีกด้านหนึ่ง